keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Valokuvamagneetit

Ihan aluksi kerron ettei tämä ei ole maksettu mainos vaan ihan omasta tahdosta haluan tästä kirjoittaa. ;)

Halusin laittaa kummeille ja isovanhemmille kiitoskorttien mukana pienet muistot. Googlasin netistä ideoita, enkä meinannut keksiä mitään, mutta sitten eksyin tälle sivulle. Laitoin Heidille sähköpostia ja sovittiin, että tilaan häneltä 8 magneettia. Sain yhden niistä ilmaiseksi, kun maksoin nopeasti :) Heidi myöskin muokkaa kuvia ja pyysin häntä muokkaamaan yhden kuvan (ei magneettikuva). Sain sen ilmaiseksi, kun tilasin samalla magneetteja. Hän vaikutti tosi mukavalta ihmiseltä ja olen tyytyväinen sekä magneetteihin että palveluun!

Tässä hänen muokkaama kuva:


Ja tässä magneetti:Magneeteista Heidi veloittaa pelkästään materiaali- ja lähetyskulut. Harrastuksena hänellä on varsinaisesti kuvanmuokkaukset.
Omia kuvia pitkään muokanneena hän huomasi, että tarvitsee haasteita myös muilta.
Magneettitilausten myötä hän saa pyyntöjä myös kuvanmuokkauksista ja siis haasteita.

Minulle tehdyt magneetit olivat vähän paksumpaa materiaalia ja hän käyttää kolmea eri paksuutta niissä. Magneettien koon ja tilanteen mukaan. Paksuuserot on kuitenkin ihan pienet.

Hänen facebook- sivulla on magneettiarvontoja tykkääjille joka kuukauden 1.päivä, jolloin 2 henkilöä saa 2 kpl postikorttikokoisia magneetteja haluamistaan kuvista teksteineen (myös muokkaus kuuluu tähän pakettiin). Lisäksi aina ennen suuria juhlia hän julkistaa halukkaille mahdollisuuden osallistua isompiin magneettikokonaisuuksiin.
Esimerkiksi 1.3 Heidi julkaisee infon, josta tykkäämällä 2 henkilö saa joko 18kpl kiitoskorttimagneettia tai 12kpl vähän isompia magneetteja tai 8kpl postikorttikokoisia magneetteja. Nämä siis lähtevät ihan ilmaiseksi onnekkaille.

Käykäähän tutustumassa, suosittelen!:)

Heidiin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla (valokuvamagneetti@luukku.com)Tähän kopioin vielä hänen facebook-sivuilla olevan tekstin.:


"Valokuvamagneetti omalla kuvalla ja tekstillä. Myös pelkkä kuvan muokkaus on mahdollista. Ota yhteyttä valokuvamagneetti@luukku.com

Mitä antaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea? 

Valokuvamagneetti toimii hyvin mitä erilaisimmissa tilanteissa - kastetilaisuus, joulu, äitienpäivä, ystävänpäivä, hääkarkin tilalla, kiitoskortti, resepti, läksiäismuisto, isänpäivä, lasten piirustuksia jne. - myös toipilas saattaa tarvita kannustusta. Suvun vaakuna ja porukan oma 'logo' ovat myös hyviä magneettikohteita.
Magneetin koko ihan tarpeen mukaan - esim. postikortti, n. 7x10cm, n.6x8 cm ja vielä pienempiä esim. hääkarkkien tilalle. Yhtälailla A/4 kokoinen magneetti on mahdollinen. Magneetti voi olla myös muodoltaan neliö - ihan tarpeen mukaan.

Kuva voi olla ihan mikä tahansa esim. lapsi, lemmikki, ihana maisema tai muistoja tuova hetki - kuva, jolla on saajalle merkistys. Kuvaa voidaan täydentää vielä tilanteeseen sopivalla tekstillä - nimi, ajatelma, runo tms.
Esim. kastetilaisuudessa voi antaa vauvan valokuvasta magneetin syntymätietojen kanssa kummeille ja isovanhemmille - miksei muillekin vieraille.
Vain mielikuvitus on rajana. 

Anna magneetti, jolla on tunnearvoa ja merkitystä. 

Jos lähtökuva ei ole hyvä sellaisenaan, niin ennen magneetiksi työstöä kuvaa voidaan muokata haluttuun suuntaan. 

Valokuvamagneetti on laadukas annettavaksi lahjaksi - se on kuin pieni taulu. Kyseessä ei ole mikään leikkaa liimaa juttu tai kuvan laminointi. 

Valokuvamagneetti on käsitelty suoja-aineella (muovitus). Näin kuva säilyttää värinsä ja kestää roiskeiden pyyhkimisen. Suoja-aineen kuivumiseen menee n. 3vrk, joten huomaathan tehdä tilauksesi ajoissa.

Jos tärkeän hetken valokuva ei onnistunutkaan odotuksesi mukaisesti tai haluaisit saada kuvaan uutta ilmettä, niin ota yhteyttä. Voin katsoa, kuinka kuva saataisiin sinulle toivottuun muotoon. Ei edellytä sinulta magneettien tilaamista. 
Ota reilusti yhteyttä valokuvamagneetti@luukku.com

Valokuvamagneettien sivusto on työnalla www.valokuvamagneetti.fi, joten ohjautuu automaattisesti vielä voimassaolevalle sivustolle www.brunni.fi . "


<3:llä: Mirella

2 kommenttia:

Jätähän kommenttia käynnistäsi, kiitos:) <3