maanantai 11. helmikuuta 2013

Ulkomaille?

Ei lähdetäkkään sinne Helsinkiin kattoon kisoja, kun menis niin paljon rahaa. Säästetään ne ja lähdetään ehkä syksymmällä ulkomaille. Peli menis kuitenki lapsen kanssa vähän ohi ja kaikki porukasta ei muutenkaan pääse lähtemään, niin ei mekään sitten:)

Mutta.. Minne kannattaa silloin 9kk lapsen kanssa lähteä? Mitä kaikkea pitää muistaa varatessa matkaa, jonne lähtee alle vuoden ikäinen vauva mukaan?

Ajateltiin, että lähdettäis elokuu-lokakuu välillä.

<3:llä: Mirella


4 kommenttia:

 1. Me ollaan lähdössä Turkkiin, kun poika on n. 8kk. Neuvolasta sanottiin että hyvin voi lähteä. Ainoastaan yksi rokote annetaan hänelle 7 kk ikäisenä, kun se muuten annettaisiin myöhemmin. Ruoka kannetaan myös kotosuomesta. Alle 2 vuotiaan kanssa on edullisempaa matkustaakin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkkia mieki katoin ja Alanyan matkaa. Siksi se ehkä kiinnostaa, kun meidän piti jonin kanssa mennä sinne, muttei lähdetykkään kun olin raskaana ja voin pahoin:D

   Mutta siellä on loppukesästä niin kuuma:/ Pitäis varmaan lokakuussa mennä.

   Niinpä. Monella matkanjärjeställä alle 2 v pääsee ilmaiseksi mukaan:)

   Poista
 2. Harmittaa sanoa, mutta sen ikäisen vauvvan kanssa ei kannattaisi niin pitkiä lentoja ja matkoja vielä tehdä. Ilmanpaine voi olla vaikea vauvvan korville ja mikäli kuumaan maahan olette menossa niin varmasti tukala se helle ;/ teinä lähtisin hieman lähemmäs, kun vauva on niin nuori :)

  VastaaPoista
 3. Niin siis tarkoitus ei olis kovin kuumaan mennä ja ei tietenkään päivän kuumimpana aikana vietäis vauvaa ulos. :) Ja lentokin pitää olla sopivan pituinen.

  Onhan niitä vauvoja ulkomaillakin:)

  VastaaPoista

Jätähän kommenttia käynnistäsi, kiitos:) <3