torstai 21. helmikuuta 2013

Synnytyksestä palautuminen


Tee postaus siitä miten oot palautunut synnytyksestä :) "

Omasta mielestä olen palautunut ihan hyvin. Raskauskiloja on jäljellä noin 2 kiloa. Arpia ei tullut mahaan, ainoastaan rintoihin ja jalkoihin. Nekään ei ole isoja, eikä näkyvällä paikalla. Vielä tunnen silti synnyttäneeni ja uskon, että tunnen kauan:D Episiotomia haava on parantunut hyvin, mutta on vielä vähän arka, niinkuin tuolta sisältäkin. On vieläkin välillä outoa katsoa peilistä, kun ei oo raskausmahaa ja kun kukaan ei heilu mahassa:D 

Henkisesti olen myöskin toipunut ihan hyvin. Sitä synnytyksen jälkeistä tunnemyrskyä ei enää oo, vaikka pahoitankin mieleni nykyään paljon helpommin. Imukuppisynnytys jäi kyllä mieleen vähän inhottavana, mutta voisin synnyttää vaikka heti uudelleen! Sai siitä niin ihanan palkinnon <3

Erin tuijottaa sen nallea..:D
Kysykää jos tulee jotain mieleen :)

<3:llä: Mirella

12 kommenttia:

 1. No ei sun mahasta ainaskaa nää et oisit synnyttäny!! :-) Toivottavasti mäkin joskus tulevaisuudessa palautuisin yhtä hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mie ite vielä huomaan:DD Sie oot niin hyvässä kunnossa nyt, että varmasti palaudut!:)

   Poista
  2. No varmasti! Ja tuskin täysin tulee koskaan samanlaiseks kun ennen :-) Raskaus tuo kuiteski paaaaljon enemmän sitä naisellisuutta siihen kroppaan! :-P Rasvailitko paljon mahaas raskauden aikana?

   Poista
  3. En oikeastaan, ku vain suihkusta tullessa, niinku aina:)

   Poista
 2. Tarviiko sanoa muuta kun vau ? :o Jos en ois 100% varma että oot ollu raskaana nii en uskois :D Oot palautunu tosi hyvin ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko 100% varma, että oon ollu raskaana?;D Heh..:D

   Kiitos <3

   Poista
  2. No itseasiassa en :D enhän mä oo nähny sun masua kun kuvissa :D

   Poista
 3. Tosi hyvässä kunnossa oot ja synnytyksestä vaan 7 viikkoa! :) Mullaki tuli arpii vaan rintoihin ja jalkoihin :) Oon menny painon kaa jo miinukselle ku imetän.

  VastaaPoista

Jätähän kommenttia käynnistäsi, kiitos:) <3