keskiviikko 20. helmikuuta 2013

:/

Apua. Erinillä on vissiin flunssa. Nenä on ihan tukossa, yskii ja aivastelee. Lämpöä ei kuitenkaan oo, eikä itke normaalia enempää. Pitääkö meidän huomenna käydä päivystyksessä? Oon sillä nenä friidalla puhdistanu nenää, mutta se auttaa vain noin vartiksi. Sipulia meillä ei nyt oo, eikä keittosuolaliuostakaan..

Täytyy huomenna soittaa neuvolaan ja kysyä mitä tehdään.

Äidillä kova huoli pienestä <3 :( En uskalla nukkua kunnolla.

<3:llä: Mirella

8 kommenttia:

 1. Keittosuolaliuos on tosi pop, meidän vauvalla samaa räkäisyyttä ja yskää, mutten lähde kiikuttamaan päivystykseen ennenko nousee kuume. Pientä lämpöilyä voi helpottaa nestemäisellä panadolilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin Jonin hakemaan apteekista keittosuolaliuosta ja nestemäistä panadolia. Joo miekään en haluais päivystykseen mennä ennenku on pakko. Sieltähän sitä vasta jonku taudin pieni saiski, kun niin paljon pöpöjä!

   Poista
 2. Ei oo itsellä vielä kokemusta tuollaisesta tilanteesta, mutta itse kävisin hakemassa sitä keittosuolaliuosta ja soittaisin neuvolaan. Nii ja kannattaa nostaa sitä sängynpäätyä ylös, ni saa tyttö nukuttua ( sen sä varmaan jo tiesitkin, mut sanoin kumminki :D ). Tuskimpa siellä päivystyksessä ne vois mitää tehdä...

  Toivottavasti pikkuinen pian paranee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitoinki Jonin apteekkiin:) Joskus on hyvä, että Joni on yrittäjä, vaikka onki liikaa töissä, kun se voi tarvittaessa päivällä hoitaa tälläsiä asioita jos en itse pääse. :)

   Laitoin neuvolan tädille viestin, kun täällä on soittoaika vain klo. 8-9. Toivottavasti soittaa mulle, kun ehtii:)

   Joo tiedän, mutta en illalla keksiny siihen mitään, kun meillä ei oo kirjoja..mitä ihmettä laitan sinne?:D Toisaalta ainakin vielä sai hyvin nukuttua, vaikka välillä yski. Äiti valvoi pienen unta<3

   Toivotaan! <3

   Poista
  2. Laita vaikka patjan alle jotai tyynyjä? :)

   Poista
  3. KOmppaan, eli aikuisten tyyny sinne patjan alle. Kannattaa tosin valita joku litistetty malli, jos löytyy :D Päivystykseen ei varmaan kannata mennä, jos ei nouse kova kuume tai hengitys ala vaikeutuun tai rohiseen. Me ollaan tosin aina päästy päivystyksessä lähes ajallaan sisälle, riippusko iästä, tai sitten on vaan käyny kunnon tuuri.

   Poista
 3. etkö tiennyt että aina alle 3kk viedään päivystykseen flunssan sattuessa, tämän ikäisellä ei vielä minkäänlaista vastustuskykyä. eikä panadolin suppoja/nestemäistä suositella alle 3kk ikäisille. :) mutta tietysti teet miten itse parhaaksi näet, en halua nipottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No neuvolantäti sanoi muuta:) Käski viedä vain jos nousee kuume, vointi huononee tai jos hengittää normaalia raskaammin.

   Apteekissa sanottiin tuosta nestemäisestä, että saa pari tippaa antaa.

   En halua turhaan viedä päivystykseen, ettei sieltä saa jotain pahempaa pöpöä! :/

   Poista

Jätähän kommenttia käynnistäsi, kiitos:) <3