maanantai 19. marraskuuta 2012

Manduca?

Oon miettiny tuota kantoreppu juttua ja haluaisin meille sellaisen. Minusta ne on kuitenkin niin kalliita ja ei tiedä viihtyykö meidän vauva siinä. Löysinkin netistä tälläisen Lastentarvike vuokraus- yrityksen ja sieltä Manducan. Jos ottaisin tämän vaikka 2-3 kuukaudeksi ja kattoisin sitten tarvitaanko omaa. Mitä mieltä olette?


"Luontoystävällinen Manduca kantoreppu New Style on turvallinen ja mukava. Kantorepussa kannat lastasi ortopedisesti oikeassa asennossa. Kantorepun avulla voit kantaa lasta sekä edessä että selkäpuolella.
Ominaisuudet:
Manduca New Style kantoreppu kasvaa lapsen mukana
integroidut vauvatuki, korkeudensäätö sekä säädettävä päätuki. Vastasyntynyttä voi kantaa ortopedisesti oikeassa asennossa integroidun vauvatuen avulla.
Ergonominen muoto varmistaa, että lapsi on aina lähellä kantajan kehoa.
Selkäystävällinen muotoilu ja lantiovyö jakaa painon tasaisesti.
Pehmustetut olkahihnat ja molempiin suuntiin säädettävät lukot.
Manduca Kantorepun materiaalina on lapsi- ja luontoystävällinen hamppu ja luomupuuvilla.
TUOTTEEN VUOKRA ON 16e/kk"<3:llä: Mirella

10 kommenttia:

 1. Manduca on hyvä :) Mulla ei itellä tosin ole, mutta olen kuullut paljon kehuja. Mie käytin kantoliinaa ja siinä vauva viihtyi tosi hyvin! Varsinkin vähän pienempänä se oli kätevä. Oletko ajatellut kokeilla liinailua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki oon kuullu tuosta pelkkää hyvää:)

   Oon miettinyt myös liinailua, mutta eikö se ole aika hankala saada yksin päälle? Kun päivisin Joni on töissä, enkä tiedä osaisinko laittaa sitä yksin:D

   Poista
  2. Minusta se oli ihan helppo laittaa yksinkin, tai ehkä siihen sitomiseen oppi nopeammin kun alusta asti yritti ilman apua :) Muutaman kerran harjoittelin sitomista ennenkuin kokeilin vauvan kanssa. Mutta suosittelen kyllä liinaa Manducan kaveriksi!

   Poista
  3. Okei:) voiko sitä liinaakiin käyttää ihan vastasyntyneen kanssa? Kai sen saa tarpeeksi tukemaan päätä?:)

   Poista
  4. Juu onnistuu myös vastasyntyneen kanssa. Tuossa on hyvä sivu josta ite hain sidontaohjeita vastasyntyneestä alkaen :)http://www.meandmama.fi/MeMama-Kantoliinan-sidontaohjeet

   Poista
  5. Ai sen saa nuin monella eri tavalla kiinni:) Näyttää hankalalta, mutta varmasti jos kokeilee pari kertaa, niin onnistuu!:)

   Kiitti vinkistä, laitan tuon sivun ylös:)

   Poista
 2. Oon miettiny tuota manducaa kanssa, eikä ois kyllä paha vuokrahinta! Tietäs sitten ainakii, että viihtyykö pikkunen ja tuleeko tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!:) Tosi hyvä idea tuo lastentarvikkeiden vuokraus:)

   Poista
 3. Mulla on Manduca ja rakastan sitä! Se on vaan niiin paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki oon siitä kuullu pelkkää hyvää tähän mennessä, niin enköhän siihen päädy!:) Onko se helppo käyttää? Saako helposti yksinkin sen ja vauvan kiinnitettyä?:)

   Poista

Jätähän kommenttia käynnistäsi, kiitos:) <3