maanantai 29. lokakuuta 2012

32.raskausviikko

"Jalkaterät ovat noin 6 cm:n pituiset.

Lapsi harjoittelee hengittämistä liikuttamalla rintakehää sisään ja ulos. Hän pissaa ja juo noin litran lapsivettä vuorokaudessa.
Rasvan kertyminen ihon alle jatkuu, ja lapsi kasvaa seuraavan kahdeksan viikon aikana noin 2 kiloa. Kasvot ja posket pyöristyvät.
Jos lapsi on poika, kivekset ovat nyt valmiit laskeutumaan kivespussiin. 


Lantion löystyminen

Olet siirtymässä ison vatsan vaiheeseen! Tarvitset lepoa, terveellistä ruokaa ja runsaasti nestettä, jotta voit hyvin.
Kärsitkö kivuista selän, lantion ja nivusten alueella? Nivelsiteet ja lihakset löystyvät, jotta synnytyskanava voi laajentua. Tätä kutsutaan lantionliitosten löystymiseksi, ja se voi oireilla hyvin eri tavoin eri naisilla. Osalla naisista on kipuja jo hyvin varhaisessa raskauden vaiheessa ja ne jatkuvat koko raskauden ajan, kun taas osa naisista tuntee pelkästään kireyttä nivusissa tai pientä jäykkyyttä."


Joo on selkä ollu kipee!:/ Tosi tympeän tuntoista. Ja oon vieläkin kipeä!..Vali vali:D Muuten on mennyt hyvin. Ei ole ollut niin paha olo koko ajan. Ja keskiviikkona on ultra! Ihana päästä näkemään pieni taas <3 Toivottavasti istukan paikka on hyvä..
En oo jaksanu taaskaan oikein kirjoitella, kun oon vieläkin kipeä. Ja nyt minun läppärikin on rikki.. Ei enää lähde käyntiin! Toivottavasti saan ne tiedostot jotenkin sieltä itselleni.. Onneksi Jonilla on tämä kone täällä. Vois päivisin muuten tulla tylsää!


<3:llä: Mirella

4 kommenttia:

 1. Sun masu on kasvanut ihan hurjasti ! :o <3
  Meidänkii läppäri alkaa hajota, näytönohjain kuulemma menossa kun ei meinaa käynnistyä millään ! Mitähän mä sitten teen kun tämä sanoo sopimuksensa irti ? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se alkaa olemaan välillä jo tiellä:D Sukat on hankala pukea! Silti haluaisin isomman vielä!:) <3

   Voi eii:/ Minun olis pitäny laittaa kaikki tärkeet kuvat ja tiedostot johonkin ulkoiselle kovalevylle. Saakohan niitä enää pois tuolta koneelta jos se ei käynnisty:(

   Poista
  2. Kyllä varmaan ainakin jossain liikkeessä saa otettua :)
   Täytyy kyllä tänään käydä ostaa ulkoinen kovalevy itsellekkii että ei vaan jää kuvat tähän koneeseen.

   Poista
  3. Joni sanoi, että se voi maksaa jotain yli sata euroa.. :/ Siis se työ.

   Joo kannattaa.. Mulla ainaki tulis tosi paha mieli jos kaikki kuvat ja jutut jäis tuonne koneelle. Kaikki muistot. Niin kävi edelliselle koneelle jo:/

   Poista

Jätähän kommenttia käynnistäsi, kiitos:) <3